Об'ява про турнір
Участников: 3
Форум Института :: Шахи :: ИПП 2013
Страница 1 из 1
Отже, варіанти, які виносяться на голосування:
Об'ява про турнір
Голова профкому Інституту Ю.С.Налімов попросив мене вивісити біля канцелярії об'яву про наш турнір. Він хоче, щоб висіли дві таблички: одна - з поточними результатами (на кшталт тої, що паралельно ведуть Анатолій і Євгеній), друга - турнірна таблиця. Ми зійшлися з ним на тому, що буде так, як вирішить наш колектив.
Велике прохання - голосувати тільки учасникам турніру.
Велике прохання - голосувати тільки учасникам турніру.
ArcSumixam- Старейшина
Дата регистрации : 2010-03-26
Re: Об'ява про турнір
1). Згідно встановлених правил доступу до цієї категорії, голосувати можуть тільки члени групи CHESS, до я кої входять тільки учасники турніру та шановний суддя. Так шо голосуватимуть тільки зацікавлені люди.
2). А хто буде відповідати за оновлення інформації якщо буде прийнято рішення вести детальну статистику турніру ?
3). Ти спеціально так зробив опитування, щоб була можливість відмінити особисте голосування ?
2). А хто буде відповідати за оновлення інформації якщо буде прийнято рішення вести детальну статистику турніру ?
3). Ти спеціально так зробив опитування, щоб була можливість відмінити особисте голосування ?
Так спеціально.
Голосування триватиме 14 днів.
Голосування триватиме 14 днів.
ArcSumixam- Старейшина
Дата регистрации : 2010-03-26
Тут делікатне питання.
Хоча, думаю, хто хотів, той про турнір знав, ЗАРАЗ вішати об"яву, м"яко кажучи, запізно.
Щодо результатів. Зараз максімум - мою/Євгена табличку... щоб не було зайвого тиску на гравців (і то в мене є певні сумніви)... По завершенню - табличку з місцями, це так.
Голосувати не буду - хай гравці вирішують, як їм комфортніше - варіант 2, 7 чи інший.
Хоча, думаю, хто хотів, той про турнір знав, ЗАРАЗ вішати об"яву, м"яко кажучи, запізно.
Щодо результатів. Зараз максімум - мою/Євгена табличку... щоб не було зайвого тиску на гравців (і то в мене є певні сумніви)... По завершенню - табличку з місцями, це так.
Голосувати не буду - хай гравці вирішують, як їм комфортніше - варіант 2, 7 чи інший.
Rosomaha- Кандидат в кандидаты
Дата регистрации : 2010-04-01
Форум Института :: Шахи :: ИПП 2013
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: