Що робити, коли гравець не може зіграти у вказаний час.
Участников: 2
Форум Института :: Шахи :: ИПП 2013
Страница 1 из 1
Що робити, коли гравець не може зіграти у вказаний час?
Що робити, коли гравець не може зіграти у вказаний час.
У зв'язку з дискусією, що виникла з приводу неможливості грати одним з гравців у вказаний час. Оголошується голосування (яке триває лише один день)!
ArcSumixam- Старейшина
Дата регистрации : 2010-03-26
Re: Що робити, коли гравець не може зіграти у вказаний час.
На мою думку запропонований варіант голосування це "Вибір без вибору".
Висловлю свою особисту думку з цоьго приводу.
Звісно що я, да і кожний з учасників проголосує за 3-й варіант.
Але мені хотілося би зазначити, що з самого початку ми планували турнір як груповий, і шо всі грають одночасно і всі в рівних умовах.
Оскільки ми не обмежені в часі проведення турніру, то я вважаю що можна булоб і перенести гру, і зіграти всім гуртом. Для цього просто необхідно попередньо домовитись і все ( нас не так багато).
Але мені хотілося би зазначити, що з самого початку ми планували турнір як груповий, і шо всі грають одночасно і всі в рівних умовах.
Оскільки ми не обмежені в часі проведення турніру, то я вважаю що можна булоб і перенести гру, і зіграти всім гуртом. Для цього просто необхідно попередньо домовитись і все ( нас не так багато).
Последний раз редактировалось: Andrik (Вт Фев 12, 2013 1:09 pm), всего редактировалось 1 раз(а)
Re: Що робити, коли гравець не може зіграти у вказаний час.
Andrik пишет:На мою думку запропонований варіант голосування це "Вибір без вибору".
Все написане тобою в цьому повідомленні цілковита правда. Проте у кожного можуть виникнути непередбачені обставини (особисто я дізнався про свої з приводу середи вчора о 20:00).
Для реалізації написаного створи відповідне голосування.
ArcSumixam- Старейшина
Дата регистрации : 2010-03-26
Форум Института :: Шахи :: ИПП 2013
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: